Cashback

Tre fördelar med cashbacktjänster

Återbäring blir allt vanligare och webbplatserna som erbjuder denna tjänst blir fler. Det finns redan hundratusentals registrerade medlemmar på de sidor som förmedlar cashback. På det stora hela innebär det att du som kund får tillbaka pengar när du handlar hos utvalda nätbutiker som samarbetar med dessa sajter. Vad finns det för fördelar med att handla via företag inom cashbacktjänster mot att inte göra det?

Pengar tillbaka

Förmodligen en av de fördelar som lockar flest medlemmar till sidor som förmedlar cashback är att man får pengar tillbaka när man handlar. Det låter kanske konstigt att man kan få pengar tillbaka genom att göra av med dom men det är faktiskt fullt möjligt. Genom cashbacksidor får butikerna fler besökare och ökad försäljning och för det får cashbacksidan provision, som sedan delas ut till medlemmarna. Du som kund får alltså återbäring när du handlar, pengar tillbaka!

Alla erbjudanden på samma ställe

Utbudet på sidor som förmedlar återbäringstjänster är stort, liksom sidornas egna utbud på butiker och erbjudanden. Det går att hitta teknikprylar, skönhetsprodukter, mode, resor och såklart mycket annat från kedjor och butiker du säkert känner igen. Förutom att köpa varor finns även utbud på exempelvis prenumerationer och upplevelser som du också får cashback på. Du hittar alla aktuella erbjudanden samlade på den sidan du är registrerad på och slipper lägga tid på att surfa runt på olika ställen.

Skänk till välgörande ändamål

Utbetalningarna av dina återbäringspengar sätts i regel in på ditt vanliga bankkonto men det går även att välja andra alternativ. På vissa sidor kan du välja att få din återbäring som presentkort som gäller i flera olika butiker och en del cashbackförmedlare erbjuder även den fina fördelen att skänka din återbäring till välgörande ändamål. Samtidigt som du handlar något du behöver eller vill ha så finns möjligheten att ge något bra till andra.

På de allra flera sidor som erbjuder cashbackupplägg är det gratis att registrera sig som medlem för att sedan kunna ta del av erbjudanden från deras samarbetspartners. Du som kund betalar alltså inget, förutom varan du köper, men får ändå pengar tillbaka på ditt köp och väljer sedan själv vad du vill göra med återbäringen.